Arbëri

Agjencia më e madhe sizmologjike kërkon qetësi tek shqiptarët, thotë se tërmetet nuk mund të parashikohen

Agjencia më e madhe sizmologjike kërkon qetësi tek shqiptarët, thotë se tërmetet nuk mund të parashikohen

Agjencia më e madhe sizmologjike në botë, EMSC, ka konfirmuar se nuk është e mundur të parashikohen tërmetet dhe bën thirrje për qetësi për të gjithë qytetarët e Shqipërisë.

“Nuk parashikohen tërmetet, mos besoni në lajme të tjera”, thuhet në njoftimin e tyre.