Arbëri

“Kurti duhet të japë llogari për transformimin e tij”

“Kurti duhet të japë llogari për transformimin e tij”

Për analistin Agon Maliqi, aseti kryesor elektoral i Vetëvendosjes është Albin Kurti.

Maliqi po vëren se Kurti po e përçon njëfarë energjie sikur është rasti i fundit që të bëhet kryeministër dhe në njëfarë forme e ka betejë personale që ajo përcarja që ka ndodh është dicka që i ka rezistu dhe nuk i ka bërë dëm Vetëvendosjes.