Arbëri

Tirana me park edukativ për fëmijët

Tirana me park edukativ për fëmijët
 

Një park publik edukativ shumë shpejt do t’i shtohet kryeqytetit të Shqipërisë, Tiranës, ku fëmijët do të mësojnë sjelljen në rrugë, si dhe rregullat e qarkullimit.

Ky park do të bëhet e mundur në sajë të një projekti inovativ të Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor.