Arbëri

Biznesi kërkon nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut të heqin barrierat...

Biznesi kërkon nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut të heqin barrierat...

Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia Veriore kanë kërkuar që barrierat mes tyre të hiqen përfundimisht. Përfaqësuesit e odave të këtyre tri shteteve janë takuar në Shkup, ku nga atje kanë thënë se qëllim kryesor i këtij organizimi është rritja e bashkëpunimit rajonal në mes të bizneseve të tri shteteve.

Në Shkup të Maqedonisë Veriore është zhvilluar për herë të parë “Regional B2B Event” organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, Oda e Afarizmit të Kosovës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, përkrahur nga WBF dhe USAID.