Arbëri

Kryeministra e ministra të dënuar me burg pas viteve 1990 në Shqipëri

Kryeministra e ministra të dënuar me burg pas viteve 1990 në Shqipëri

Ish-ministri Saimir Tahiri nuk është i vetmi zyrtar që është dënuar me burg në historinë e Republikës së Shqipërisë.

“BalkanWeb” ju sjell si më poshtë një listë me emra ministrash dhe kryeministra të dënuar duke nisur nga 1990 deri në ditën e sotme, ku Gjykata e Krimeve të Rënda vendosi të dënojë me 5 vite burg Tahirin, të konvertuar për shkak të gjykimit të shkurtuar në 3 vite e 4 muaj shërbim prove