Arbëri

Haradinaj kërkon mbështetje nga Italia në procesin e liberalizimit të vizave

Haradinaj kërkon mbështetje nga Italia në procesin e liberalizimit të vizave

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka takuar ambasadorin e Italisë në Kosovë Piero Cristoforo Sardi.

Haradinaj ka thënë se Italia ndër vite ka treguar mbështetje për Kosovën dhe se këtë duhet ta vazhdojë edhe në procese të tjera, siç është liberalizimi i vizave.