Arbëri

Bedri Hamza refuzoi pagën me rritje, por mori 8 mijë euro mëditje

Bedri Hamza refuzoi pagën me rritje, por mori 8 mijë euro mëditje

Bedri Hamza nuk është ministër i Punëve të Jashtme. Gjatë dy vjetëve ai e ka menaxhuar kuletën e shtetit, nga e cila veç vetë ka shpenzuar 30.308.14 për udhëtime zyrtare jashtë vendit.

Në kategorinë e këtyre shpenzimeve përfshihen mëditjet, akomodimi në vendin ku janë realizuar vizitat, si dhe bileta e avionit, shkruan sot “Koha Ditore”.