Arbëri

Së paku 4 kandidatë për deputetë i bien pishman – tërhiqen nga gara

 

Pakënaqësitë me koalicionin parazgjedhor ndërmjet Partisë Euroatlantike të ish-deputetit Milaim Zeka dhe Partisë ‘Republikanët e Kosovës’, kanë bërë që disa prej kandidatëve të kësaj të fundit, të marrin vendim për tërheqje nga gara për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Ibrahim Abazi ishte njëri nga kandidatët, i cili në këto zgjedhje po garonte për deputetë, por një ditë më parë, ai u decertifikua nga KQZ-ja, raporton KTV.