Arbëri

Garë mes fuqive të mëdha në dialogun Kosovë-Serbi

Garë mes fuqive të mëdha në dialogun Kosovë-Serbi

Faza finale e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë mund të prodhojë një garë mes fuqive të mëdha. Pas Shteteve të Bashkuara nuk përjashtohet mundësia që edhe Gjermania të emërojë një emisar të posaçëm për dialogun.

Serbia nuk e ka problem ta zgjerojë tryezën e negociatave me këdo që mund të ndërmjetësojë dhe të ndihmojë në heqjen e taksës, shkruan Koha Ditore.