Arbëri

Veseli: Qeveria ime do të ndihmojë bizneset e vogla për t’u zhvilluar dhe hapur vende të reja pune

Veseli: Qeveria ime do të ndihmojë bizneset e vogla për t’u zhvilluar dhe hapur vende të reja pune

Kandidati i PDK-së për Kryeministër të ardhshëm të Kosovës, Kadri Veseli, ka vizituar sot disa biznese të vogla në lagjen Dardania në Prishtinë, për të diskutuar me pronarët e tyre mundësinë e ndihmës së tyre për t’i zhvilluar më shumë bizneset e tyre dhe për të krijuar mundësi të reja për vende të reja pune.

Kreu i PDK-së tha se ka hartuar një program shumë konkret qeverisës i cili do të jetë mundësi shumë e mirë për ndihmën që do t’u bëhet bizneseve të vogla në Kosovës, në mënyrë që ato të kalojnë në një nivel tjetër të zhvillimit, ndërsa po ashtu dëgjoi edhe propozime konkrete nga vet përfaqësuesit e bizneseve.