Arbëri

Dalin para gjykatës turke dy nga 6 turqit e arrestuar e të dëbuar nga Kosova

Dalin para gjykatës turke dy nga 6 turqit e arrestuar e të dëbuar nga Kosova

Ka filluar gjykimi për dy nga 6 turqit e arrestuar në Kosovë dhe të dëbuar në Turqi, të dyshuar si pjesëtarë të organizatës së klerikut fetar, Fethullah Gulen, që shteti turk e cilëson terroriste, FETO.

Mustafa Erdmen dhe Yusuf Karabina, të shoqëruar nga avokati i tyre, u paraqitën në seancën e parë në Gjykatën e 30-të për Krime të Rënda në Stamboll, raporton AA.