Arbëri

Valë mbylljesh të shkollave në Kukës, Tropojë dhe Has

Valë mbylljesh të shkollave në Kukës, Tropojë dhe Has
 

Mbyllja e shkollave për shkak të numrit të ulët të nxënësve po kthehet në një problem shqetësues në vendin tonë, veçanërisht në zonat rurale.

Sipas informacioneve nga Zyra Arsimore Kukës bëjnë me dije se 3 shkolla të arsimit 9-vjeçar janë propozuar për t’u mbyllur për shkak të numrit të vogël të nxënësve.