Arbëri

Fahrije Hoti s’do ndihmë përkundër zjarrit që kaploi “Krushën”, e preokupon fati i të pagjeturve

Fahrije Hoti s’do ndihmë përkundër zjarrit që kaploi “Krushën”, e preokupon fati i të pagjeturve

Javën e kaluar një incident ka ndërprerë punën e grave të Kooperativës Bujqësore “Krusha”. Një pjesë e fabrikës së tyre ishte kapluar nga zjarri. Përkundër kësaj, vullneti i tyre ishte i madh për të vazhduar prodhimin e produkteve të tyre, sa nuk pranuan as ndihma nga shumë qytetarë të Kosovës.

Për të diskutuar për këtë, punën e kooperativës, prodhimtarinë, sfidat, përkrahjen e institucioneve karshi tyre, viktimat e Krushës dhe të pagjeturit, e ftuar për këtë javë në intervistën 45/45 në KosovaPress, ishte drejtoresha e Kooperativës bujqësore “Krusha”, Fahrije Hoti.