Arbëri

Pacolli: Ndarja e Kosovës ekziston në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit

Pacolli: Ndarja e Kosovës ekziston në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit

Zëvendëskryeministri në detyrë, Behgjet Pacolli, ka thënë se ndarja e Kosovës ekziston vetëm në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit, duke shtuar se kjo nuk do të ndodhë kurrë.

Ai në një postim në Twitter ka thënë se integriteti territorial i Kosovës është i paprekshëm.