Arbëri

Hoxha: Gratë me rol të rëndësishëm në biznes, do të përkushtohemi për fuqizimin e tyre

Hoxha: Gratë me rol të rëndësishëm në biznes, do të përkushtohemi për fuqizimin e tyre
 

Ministrja në detyrë e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka vizituar kompaninë e produkteve të qumështit dhe akulloreve "Magic Ice".

Aty Hoxha u takua me pronaren e kësaj kompanie, Suzana Kadriu-Aliu, e cila udhëheqë me këtë kompani tash e disa vjet.