Arbëri

Vuçiq: Vatikani dëshiron bisedime dhe një zgjidhje paqësore midis serbëve dhe shqiptarëve

Vuçiq: Vatikani dëshiron bisedime dhe një zgjidhje paqësore midis serbëve dhe shqiptarëve

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili ndodhet për vizitë në Vatikan, pas takimit me Papën Françesko, tha se Vatikani po ndjek një politikë serioze, dhe se do të ruajë qëndrimin e tij për të mos njohur pavarësinë e Kosovës.

"Por Vatikani dëshiron bisedime dhe një zgjidhje paqësore midis serbëve dhe shqiptarëve," u tha Vuçiq gazetarëve .