Arbëri

Ambasadori i SHBA-së në Çeki riafirmon mbështetjen për Kosovën e pavarur dhe sovrane

 

Ambasadori i SHBA-së në Republikën çeke Stephen B.King, ka zhvilluar sot një takim me ambasadorin e Kosovës në Pragë, Arbër Vllahiun.

Në një postim në Twitter, ai thotë se ka riafirmuar mbështetjen që SHBA-ja ka për Kosovën e pavarur dhe sovrane.