Arbëri

Vuçiqi në Vatikan për ta lutur Papën të mos e pranojë Kosovën

Vuçiqi në Vatikan për ta lutur Papën të mos e pranojë Kosovën
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka arritur në Romë, ndërsa ai po sot në Selinë e Shenjtë do ta takojë Papa Françeskun dhe Kardinalin Pietro Parolino. Mediat e Beogradit theksojnë se kjo është përpjekja e tij e fundit për të minuar pavarësinë e Kosovës.

Më herët presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, iu kishte thënë gazetarëve se po shkoj tek Papa në Vatikan të lus të mos e pranojnë Kosovën.