Arbëri

Kandidatë me aktakuza dhe të konsumuar politikisht

Kandidatë me aktakuza dhe të konsumuar politikisht
Foto: Alban Bujari / Koha Ditore

Jo të gjitha partitë i kanë shkuar deri në fund zotimit se nuk do t’i fusin në lista për deputetë kandidatët, të cilët kanë probleme me ligjin.

Edhe pse në listat zgjedhore të partive janë përfshirë kandidatë që garojnë për herë të parë nga fusha të ndryshme, megjithatë ka të atillë mbi të cilët rëndojnë aktakuza dhe kandidatë që janë konsumuar politikisht.