Arbëri

Listat e kandidatëve ende mbeten hapur

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Një ditë para përfundimit të afatit për dorëzimin e listave zgjedhore në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) shumica e partive politike i kanë mbledhur këshillat e përgjithshme për të diskutuar dhe përpiluar listat zgjedhore.

Mirëpo, pjesa dërrmuese e tyre nuk ka arritur që t`i finalizojë ato, shkruan sot Koha Ditore.