Arbëri

Sipas raportit të World Vision, në Shqipëri 70% e fëmijë kanë përjetuar dhunë

 

World Vision, një organizatë zhvillimi komunitar, e krishterë, humanitare dhe avokatie ka publikuar raportin mbi situatën e Mirëqenies së Fëmijëve në Shqipëri gjatë vitit të fundit.

Sipas raportit të World Vision gjatë vitit të fundit 70% e fëmijëve të moshës 8 deri në 18 vjeç kanë përjetuar një formë dhune.