Arbëri

Transparenca e partive për paratë e fushatave pamundësohet nga ligji dhe vullneti politik

Me mungesë të transparencës lidhur me financat publike pritet që të karakterizohen zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit.

Kjo, për shkak se edhe legjislatura e gjashtë e Kuvendit të Kosovës ka dështuar që të ndryshojë Ligjin për Financimin e Partive Politike.