Arbëri

Vendimi i Pal Lekajt – për veturat e riaftësuara, 150 euro duhet t’i paguhen biznesit të Devollëve

Vendimi i Pal Lekajt – për veturat e riaftësuara, 150 euro duhet t’i paguhen biznesit të Devollëve
 

Deri para disa muajsh veturat të cilat janë aksidentuar dhe kanë pësuar dëme të pjesëve vitale janë obliguar që në Policinë e Kosovës të dorëzojnë certifikatën, e cila dëshmon se janë riaftësuar.

Certifikata për “kontrollimin teknik të jashtëzakonshëm” për këto aksidente ka kushtuar rreth 30 euro, varësisht nga lloji i veturës, shkruan sot Koha Ditore.