Arbëri

LDK-ja nuk dëshiron konfrontim me Vetëvendosjen

LDK-ja nuk dëshiron konfrontim me Vetëvendosjen
 

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje nuk u kanë dhënë ende drejtim konsultave rreth një koalicioni të mundshëm parazgjedhor, për të cilin gazeta ka shkruar një ditë më herët se ka pak shanse të ndodhë. Asnjëri prej subjekteve nuk pranon të heqë dorë nga kandidatët për kryeministër.

Derisa palët janë larguar në qëndrime, dy ditët e fundit është rritur doza e kritikave të ndërsjella, për shkaqet të cilat pamundësuan që opozita e deritashme të garojë me një listë të vetme, në zgjedhjet e 6 tetorit. Mesnata e 30 gushtit është afati i fundit kur partitë duhet t’i paraqesin koalicionet parazgjedhore, shkruan sot “Koha Ditore”.