Arbëri

Bislimi thotë se një sondazh kredibil do të lehtësonte arritjen e koalicionit parazgjedhor VV-LDK

Bislimi thotë se një sondazh kredibil do të lehtësonte arritjen e koalicionit parazgjedhor VV-LDK
 

Besnik Bislimi, nënkryetar i Vetëvendosjes, ka thënë se një lehtësim i marrëveshjes për koalicion parazgjedhor mes kësaj partie dhe LDK-së do të vinte nëse del një sondazh që e nxjerr LDK-në të parën, apo VV-në jo fituese.

Në një postim në Facebook, Bislimi ka thënë se një rezultat i tillë “ka mundësi pak a shumë edhe e lehtëson arritjen e marrëveshjes aq të mirëpritur mes VV dhe LDK, sepse ua heq palëve nga dora një pseudoargument që po keqpërdoret pa mëshirë, mes tjerash edhe nga mediat që pozicionimin e kanë brendim dhe obligim".