Arbëri

Fëmijët e kthyer nga Siria, sërish në shkolla

Fëmijët e kthyer nga Siria, sërish në shkolla
 

Javën e ardhshme, më 2 shtator, pritet të fillojë procesi mësimor në shkollat e Kosovës.

Bashkë me fëmijët e tjerë, në bankat shkollore do të ulen edhe fëmijët të cilët u kthyen nga zonat e konfliktit në Siri dhe Irak.