Arbëri

Ibrahim Dehari s’pranon ofertën për t’u bërë ministër për Investime të Huaja në Maqedoninë Veriore

Ibrahim Dehari s’pranon ofertën për t’u bërë ministër për Investime të Huaja në Maqedoninë Veriore

Ibrahin Dehari, që ditë më parë u propozua për ministër për Investime të Huaja në Maqedoninë Veriore nuk ka pranuar ofertën e partisë së tij.

Sipas informatave të Alsat M në degën e Tetovës, Dehari ka refuzuar këtë post, nën arsyetimin se kjo është një ministri sa për t’i plotësuar apetitet politike dhe se nuk do të sjellë asnjë të mirë për shoqërinë.