Arbëri

Jashari: Nëse Kastrati s’tërhiqet nga plani i tij, do të ketë grevë në gjithë vendin

Jashari: Nëse Kastrati s’tërhiqet nga plani i tij, do të ketë grevë në gjithë vendin

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës, ka bërë të ditur se viti i ri shkollor do të fillojë me greva në Kamenicë pas vendimit të kryetarit të kësaj komune, Qëndron Kastrati për mbyllje të 19 shkollave.

Sipas tij, nga takimet që kanë zhvilluar me prindërit dhe me mësimdhënësit është parë një tension i madh.