Arbëri

Policia e Kosovës dhe KFOR-i bashkërendojnë aktivitetet për rritjen e sigurisë

Policia e Kosovës dhe KFOR-i bashkërendojnë aktivitetet për rritjen e sigurisë

Policia e Kosovës dhe KFOR-i kanë bashkërenduar aktivitetet për të rritur sigurinë në Kosovë.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se dje janë takuar në Pejë drejtori i Drejtorisë Rajonale të Pejës, Sami Shabanaj me komandantin e KFOR-it, Lorenzo D’Addario, transmeton Koha.net.