Arbëri

Vetëvendosje në lëvizje me biçikleta, për politikë më të mirë mjedisore

Vetëvendosje në lëvizje me biçikleta, për politikë më të mirë mjedisore

Grupi i çiklistëve të Lëvizjes Vetëvendosje kanë nisur fushatën "Lëvizim", përmes së cilës synohet rritja e ndërgjegjësimit të politikbërjes për përfaqësimin e politikave mjedisore dhe ndaljen e vendimeve që dëmtojnë cilësinë e ajrit, ujit dhe tokës.

Sipas këtij grupi, sot nuk ka qytet në Kosovë që nuk ka gurëthyes që nxjerrë materiale ndërtimore, ndot ujërat dhe pluhuros hektarë përreth, transmeton kp.