Arbëri

Zyrtarizohen dy kandidatura kryeministrash

Zyrtarizohen dy kandidatura kryeministrash

Subjektet politike të premten u kanë dhënë intensitet veprimeve në funksion të hyrjes sa më të fortë në zgjedhjet e parakohshme nacionale, që më së largu do të mbahen më 6 tetor. Janë zyrtarizuar dy kandidatura kryeministrash, është bërë një koalicion dhe kanë ndodhur disa largim-aderime.

Një ditë pas shpërndarjes së Kuvendit, kryeparlamentari i deritashëm, Kadri Veseli, ka zyrtarizuar kandidaturën për kryeministër, shkruan sot Koha Ditore.