Arbëri

Apeli e kthen në rigjykim rastin e Shukri Bujës

Foto: Koha
 

Gjykata e Apelit e ka rikthyer në rigjykim rastin e ish kryetarit të komunës së Lipjanit Shukri Buja i cili ishte shpallur fajtor nga Gjykata Themelore në Prishtinë me akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe ishte dënuar me 3 vjet burgi.

Avokati Arianit Koci ka thënë se në rikgjykim është kthyer çështja e njëjtë.