Arbëri

Ambasadori i Gjermanisë: Njerëzit janë të detyruar të emigrojnë për të siguruar jetesën

Ambasadori i Gjermanisë: Njerëzit janë të detyruar të emigrojnë për të siguruar jetesën

Unë jam i bindur se nuk duan të gjithë të emigrojnë në Gjermani, mirëpo njerëzit janë të detyruar të emigrojnë për siguruar jetesën e tyre. Kështu ka theksuar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt.

Një delegacion i rrjetit Bavarez “Besa Foundation” është pritur në Ambasadën gjermane në Prishtinë. Gjatë takimit, kryetari i shoqatës Anton Krasniqi dhe nënkryetari Ilir Seferi, u informuan për mundësitë e investimeve për kompanitë bavareze në Kosovë.