Arbëri

Zyrtarët e LDK-së i gëzohen lajmit se me VV-në kanë nisur grupet punuese për koalicion

 

Së paku tre zyrtarë të lartë të LDK-së, e kanë nisur ditën me Kohën Ditore, e i kanë vlerësuar lajme të mira ato që janë shkruar, me aludimin e qartë në kryelajmin e sotëm të gazetës, se LDK-ja dhe Vetëvendosje e kanë vënë në nivel të grupeve punuese mundësinë për koalicion parazgjedhor.

Deputeti i LDK-së për disa mandate, Arben Gashi, kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri dhe Faton Peci, kanë postuar fotografi me Kohën Ditore të ditës së sotme.