Arbëri

Gashi: Pas zgjedhjeve të gjithë e lusin PDK-në - lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit janë kauza jonë

Gashi: Pas zgjedhjeve të gjithë e lusin PDK-në - lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit janë kauza jonë

Kujtim Gashi nga Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se kauzë e PDK-së është dhe do të jetë lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit.

“Zakonisht kjo është retorikë e subjekteve politike, të cilat pas zgjedhjeve e lusin PDK-në për bashkëqeverisje. PDK-ja ka vija të kuqe për korrupsionin dhe nepotizmin, por jo për vullnetin e qytetarëve”, ka thënë ai për televizionin publik.