Arbëri

Bërnabiq: Nuk është zgjidhje e drejtë nëse Prishtina fiton gjithçka dhe ne i humbim të tëra

Bërnabiq: Nuk është zgjidhje e drejtë nëse Prishtina fiton gjithçka dhe ne i humbim të tëra

Njohja e Kosovës brenda kufijve të saj aktualë është një linjë e kuqe që Serbia nuk do të kalojë, tha kryeministrja Ana Bërnabiq për Tanjug, duke shtuar se ajo nuk sheh aktualisht ndonjë zgjidhje për problemin e Kosovës.

Sipas saj, Serbia nuk do të lejojë që Prishtina të fitojë gjithçka ndërsa Beogradi të humbasë gjithçka.