Arbëri

BIA serbe qëndron pas sulmit në Konsullatën e Kosovës në Kopenhagë

BIA serbe qëndron pas sulmit në Konsullatën e Kosovës në Kopenhagë
 

Mëngjesin e së mërkurës është sulmuar Konsullata e Republikës së Kosovës në Kopenhagë, në Mbretërinë e Danimarkës si dhe është dëmtuar Stema e Shtetit të Kosovës nga banditët dhe huliganët serbë.

Burimet e RTV Dukagjini mësojnë se sulmin e kanë kryer tifozët huliganë të klubit “Crvena Zvezda”, të urdhëruar nga shërbimet sekrete serbe –BIA.