Arbëri

I biri i Gjergj Xhuvanit kërkon leje nga burgu për varrimin e të atit

I biri i Gjergj Xhuvanit kërkon leje nga burgu për varrimin e të atit

Djali i skenaristit dhe producentit shqiptar, Gjergj Xhuvani, Konstandin Xhuvani, ka kërkuar leje nga drejtoria e Burgjeve për të marrë pjesë në varrimin e të atit.

Kostandin Xhuvani, ndodhet në burg për vrasje të katërfishtë, raporton Tch.