Arbëri

Kosnett viziton familjet e të pagjeturve në Krushë të Madhe

Kosnett viziton familjet e të pagjeturve në Krushë të Madhe

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philipp Kosnett, ka vizituar familjet e personave të pagjetur në Krushë të Madhe dhe ka thënë se është prekur nga guximi dhe përkushtimi e tyre.

Gjatë vizitës që ai bëri me bashkëshorten e tij, Kosnett ka njoftuar në Twitter se ka diskutuar me banorët e Krushës së Madhe se si të mbijetuarit e të gjitha komuniteteve meritojnë përmbylljen e kësaj teme dhe drejtësinë.