Arbëri

Sindikata thotë se keqtrajtimin që po ua bën shteti punëtorëve të sektorit privat, s’ua ka bërë as okupatori serb

Sindikata thotë se keqtrajtimin që po ua bën shteti punëtorëve të sektorit privat, s’ua ka bërë as okupatori serb
Foto: Ilustrim/Koha

​Sindikata e punëtorëve në sektorin privat ka reaguar ashpër për gjendjen e punëtorëve në Kosovë.

Në një shkrim të gjatë ku ja përmend institucioneve gjendjen e krijuar dhe mosveprimin e tyre, aty thuhet se me kushtet dhe pagën që kanë punëtorët në këtë sektor, nuk e bënte këtë as okupatori serb.