Arbëri

Në kërkim të shpëtimit nga drogat

Në kërkim të shpëtimit nga drogat

Për dhjetë vjet Ganimete Pashoja-Myftiu kishte shpresuar e pritur që djali i saj t’i thotë STOP drogës.

Kthimi nga Amerika në Kosovë, në moshën e adoleshencës në një mjedis tjetër dhe dëshira për të provuar gjëra të reja kishin nxitur kureshtjen e djalit 15-vjeçar të provojë edhe marihuanën. Por ajo e kishte mbërthyer në “kthetrat” e saj, shkruan sot “Koha Ditore”.