Arbëri

Ekskluzive: Bolton vjen në Kosovë kur të hiqet taksa e të bëhet Qeveria, mëson KTV-ja

Në fund të gushtit pritej të realizohej një vizitë e rëndësishme në rajon, e një zyrtari të lartë amerikan.

John Bolton, këshilltari kryesor për siguri kombëtare i Presidentit amerikan, Donald Trump, do të vizitonte Prishtinën e Beogradin, për të folur rreth vazhdimit të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.