Arbëri

Tuzi bëhet me përmendore të Skenderbeut

Tuzi bëhet me përmendore të Skenderbeut
 

Kuvendi i Komunës së Tuzit, me votat e këshilltarëve të pranishëm, miratoi vendimin për ngritjen e monumentit përkujtimor, kushtuar Gjergj Kastriotit Skenderbeut, në oborrin e shkollës fillore në Triesh, donacion i bashkëvendësve nga “Fondacioni Trieshi” në SHBA.

Kryetari i Tuzit, Nikë Gjeloshaj, ka thënë se kanë kaluar të gjitha procedurat ligjore dhe se vendimi i sotëm ka qenë hapi përfundimtar drejt realizimit të asaj që përbën respekt për të kaluarën.