Arbëri

Dorëzohen edhe 12 padi ndaj serbëve për krime lufte në Gjakovë

 

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e krimeve të luftës në Gjakovë, ka dorëzuar sot në Prokurorinë Speciale, kontingjentin e 12 padive ndaj serbëve të dyshuar për krime të luftës.

Pas dorëzimit të këtyre padive, Shkendije Hoda tha se kontingjenti i këtyre kallëzimeve penale është bërë nga vetë dëshmitarët e rasteve, ku si të tillë kanë qenë vetë prezent qoftë vrasje apo dhunime seksuale nga forcat serbe, transmeton kp.