Arbëri

Për herë të parë në Kosovë një pacientit në QKUK i hiqet një cist në të dy anët e veshkës

Për herë të parë në Kosovë një pacientit në QKUK i hiqet një cist në të dy anët e veshkës

Në Klinikën e Kirurgjisë Abdominale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës mjekët kanë intervenuar tek një pacient, duke i hequr një cist, i shfaqur në të dy anët e veshkës, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Kjo sëmundje është e rrallë në praktikat mjekësore dhe është trajtuar nga një ekip mjekësor, i përbërë nga kirurgë abdominalë dhe urologë, për herë të parë në Kosovë, transmeton Koha.net.