Arbëri

Bajraktari përjashtohet nga puna, e akuzon drejtorin e SHSKUK-së për hakmarrje

 

Komisioni Disiplinor i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka vendosur ta përjashtojë nga puna kardiologun Gani Bajraktari, tre muaj pasi ai u suspendua për “mos ofrim të ndihmës mjekësore”.

Në një përgjigje të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, thuhet se rasti ishte proceduar pas ankesave të pacientëve në Klinikën e Kardiologjisë.