Arbëri

MTI obligon kompanitë që shesin derivate t’i pastrojnë rezervarët çdo tri vjet

 

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka nënshkruar sot Udhëzimin Administrativ që obligon kompanitë që shesin derivate t’i pastrojnë rezervarët çdo 3 vjet.

Shala ka thënë se kjo po bëhet për herë të parë, me qëllim të mbrojtjes së konsumatorit.