Arbëri

“Haradinaj as nuk do të duhej të shkonte në zyrën e dedikuar për kryeministër të Kosovës”

“Haradinaj as nuk do të duhej të shkonte në zyrën e dedikuar për kryeministër të Kosovës”
Foto: Koha
 

Ramush Haradinaj është ish-kryeministër dhe nuk do të duhej të shkonte në zyrën e dedikuar për kryeministrin e Kosovës e aq më pak të marrë ndonjë veprim nga perspektiva e atij pushteti.

Kështu tha analisti politik Artan Muhaxhiri, i cili në një prononcim për Koha.net tha se dorëheqja e tij ishte akt i vullnetshëm politik.