Arbëri

Ende asnjë aktakuzë për gratë e kthyera nga Siria

Ende asnjë aktakuzë për gratë e kthyera nga Siria
Foto: Koha

Prokuroria Speciale e Kosovës po i vazhdon ende hetimet në lidhje me 32 gratë e kthyera nga Siria në Kosovë në muajin prill të këtij viti.

Që të 32 gratë e riatdhesuara po hetohen nën dyshimet për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.