Arbëri

Nisma thotë se është e gatshme për zgjedhje

Nisma thotë se është e gatshme për zgjedhje

Nisma Socialdemokrate është deklaruar e gatshme për zgjedhje të reja, pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj.

Kjo parti sot ka mbajtur mbledhje me anëtarët e kryesisë dhe kryetarët e degëve të Nismës Socialdemokrate dhe pas takimit ka thënë se është diskutuar për situatën e krijuar në vend pas dorëheqjes së Haradinajt.